eye4Work

Beter georganiseerd, minder stress

Ik zie alles, is dat niet genoeg?

 

Het meten van iemands centrale gezichtsscherpte vertegenwoordigt slechts een klein gedeelte van de visuele vaardigheden. Een meting van de gezichtsscherpte is statisch terwijl het sporten dynamisch is. Aspecten zoals contrastgevoeligheid, dieptezien, focussen, oogdominantie en oog-handcoördinatie zijn zeker zo belangrijk. Bij een eye4Vision onderzoek worden deze vaardigheden uitvoerig onderzocht. Werkt visuele training voor mij? Aan hand van het eye4Vision-profiel, wordt er door ZIEN een individueel eye4Vision trainingsprogramma uitgewerkt. Onderzoek, van de United States Air Force Academy, heeft meermaals aangetoond dat de sportprestaties na eye4Vision training met minimaal 24% verbetert zijn in vergelijk met sporters die geen training ondergaan hebben. Moet ik blijven trainen? Het eye4Vision programma van ZIEN is zodanig opgebouwd dat de verworven vaardigheden volledig geautomatiseerd worden. Door in de dagelijkse sport training een of twee oefeningen in te passen blijven deze vaardigheden gehandhaafd.

Efficiënter werken door beter zien: eye4Work werkt!

“De technologie die ontworpen is om ons leven gemakkelijker te maken, maakt het juist drukker en stressvoller.” Leslie Perlow, Harvard Business School en werkplek-adviseur. Computerwerk en allerlei andere elektronische schermen worden een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijkse leven, zowel privé als op het werk. Ze spelen een overheersende rol bij bijna alle beroepen. Maar veel mensen zijn zich niet bewust van de stress die dit bezorgt aan hun ogen.

Meer dan 1 op de 10 werknemers kampt op enig moment in de loopbaan met Burn-Out klachten. Kijken we naar stress, dan zijn de cijfers nog alarmerender. Verzuim door deze oorzaken is voor zowel werknemers als werkgevers een groeiend probleem.

Op zoek naar een manier om dat te voorkomen? Maak kennis met de eye4work. Eye4Work biedt preventieve oplossingen voor efficiënter werken met minder stress. Daarnaast richt het programma zich op herstel, monitoring, rapportage en begeleiding bij re-integratietrajecten.

 

eyeforvision-_0002_trendel-logoStress en Burn-out

Dankzij de trainingen herstellen werknemers sneller, werken zij effectiever en krijgen meer energie. Vermoeidheid wordt verminderd en de zin in werken wordt verhoogd. De speciale eye4Work-trainingen zijn gericht op een betere en efficiëntere inzet van ogen, hersenen en lijf. Door de samenwerking van alle delen te verbeteren, gaat de productiviteit met sprongen vooruit en houdt men meer energie over. Eye4Work pakt stress en Burn-Out klachten bij de bron aan.

 

CVS (Computer Vision Syndroom): (Oog)klachten bij Beeldschermwerk

Beeldschermwerk kan leiden tot tijdelijke klachten en vermoeidheidsverschijnselen van het oog. Hiervoor wordt wel de term CVS gebruik. De klachten beginnen met vermoeide, branderige, tranende ogen, verminderd zien. Er is zelden sprake van afwijkingen aan het oog die voor een buitenstaander waarneembaar zijn. Naast deze oogklachten hebben beeldschermwerkers ook vaak hoofdpijn en last van pijn of stijfheid in de nek. Gelukkig zijn er geen aanwijzingen dat beeldschermwerk blijvende oogafwijkingen veroorzaakt.

Eye4Work beeldschermbril

De belangrijkste vereiste voor een goede beeldschermbril is dat hij precies is ingesteld op de afstand van uw ogen tot het computerscherm of ander elektronisch scherm. Dit kan aanzienlijk wisselen per persoon. Daarnaast is een blauwfilter aan te bevelen. Langdurige blootstelling aan blauw licht-straling van lichtbronnen of schermen irriteren en/of vermoeien de ogen. Een blauwfilter voorkomt dit.

Adresgegevens en contactformulier

eye4Vision
Schoutstraat 16
2981 EZ Ridderkerk
T: 0180 425 639
www.eyeforvision.nl
info@eyeforvision.nl

Richard L.M. Hoctin Boes

Richard L.M. Hoctin Boes

Performance Optometrist

13 + 12 =