eye4Learn

Beter leren door beter concentreren

Ik zie alles, is dat niet genoeg?

 

Het meten van iemands centrale gezichtsscherpte vertegenwoordigt slechts een klein gedeelte van de visuele vaardigheden. Een meting van de gezichtsscherpte is statisch terwijl het sporten dynamisch is. Aspecten zoals contrastgevoeligheid, dieptezien, focussen, oogdominantie en oog-handcoördinatie zijn zeker zo belangrijk. Bij een eye4Vision onderzoek worden deze vaardigheden uitvoerig onderzocht. Werkt visuele training voor mij? Aan hand van het eye4Vision-profiel, wordt er door ZIEN een individueel eye4Vision trainingsprogramma uitgewerkt. Onderzoek, van de United States Air Force Academy, heeft meermaals aangetoond dat de sportprestaties na eye4Vision training met minimaal 24% verbetert zijn in vergelijk met sporters die geen training ondergaan hebben. Moet ik blijven trainen? Het eye4Vision programma van ZIEN is zodanig opgebouwd dat de verworven vaardigheden volledig geautomatiseerd worden. Door in de dagelijkse sport training een of twee oefeningen in te passen blijven deze vaardigheden gehandhaafd.

Beter leren en herstellen met training

De trainingen van onze gecertificeerde optometristen worden succesvol ingezet bij verschillende aandoeningen, zoals AD(H)D, dyslexie en leer- en leesproblemen. Daarnaast wordt de training ingezet ter bevordering van het herstel bij mild hersenletsel zoals bijvoorbeeld een thia of hersenschudding.

Deze vorm van visuele, perceptuele-cognitieve profilering en training werd in eerste instantie vooral bij sporters gebruikt. Inmiddels wordt het niet alleen ter verbetering van de sportprestaties toegepast.

Adresgegevens en contactformulier

eye4Vision
Schoutstraat 16
2981 EZ Ridderkerk
T: 0180 425 639
www.eyeforvision.nl
info@eyeforvision.nl

Richard L.M. Hoctin Boes

Richard L.M. Hoctin Boes

Performance Optometrist

4 + 6 =